cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

How to solve this kind of error "Could not configure intake"

MimFauzi
Blue LED

I create deployment, when I try predict data come from AI Catalog and inject the prediction to server, I get success status in job history and all data also successfully inserted to my target server.

But when I change the source to my server I get the following error "Could not configure intake adaptor"

how to solve this?, just for information the server is same server with data in AI catalog that successfully predicted.

Labels (2)
5 Replies
IraWatt
DC Motor

Hi @MimFauzi,

May be a silly question but in your account data-connections tab does your data connection still work when you select  test connection? I'm just thinking something about your servers configuration may have changed after making predictions initially.

Are you also reading data and writing predictions to the same to the same table and database? If not does the table your reading from have a data-connection you can test?

 

0 Kudos
MimFauzi
Blue LED

ya, connection still work because I still can upload some data.

like I mention before that data in AI catalog use same connection and same table. 

I test the job definition with data in AI catalog first (success) and then I test job definition directly using data from server. It's the same table on my server that was uploaded to the AI catalog and predicted directly. 

0 Kudos
MimFauzi
Blue LED

@IraWatt 

the table that I want to predict is different with target table(writing prediction), but still in the same database 

0 Kudos
IraWatt
DC Motor

I would send a ticket to DataRobot support see if they can diagnose the issue. 

0 Kudos
MimFauzi
Blue LED

MimFauzi_0-1637634381011.png

this is the screenshot, hope it will help find the problem.

0 Kudos